Bali

We wilden eigenlijk de reis afsluiten in Bali, maar we hebben toch maar besloten om er te starten. Dit omdat is gebleken dat als we hier onze reis zouden eindigen, we alleen maar regen, regen en nog eens regen zouden zien. Daar zaten we natuurlijk niet op te wachten, dus onze reis begint hier. We gaan genieten van zon, zee en zand. Als het uitkomt gaan we ook nog een paar dagen naar Lombok.

Aangezien we 's avonds na een lange reis op Bali aankomen, hebben we alvast een hotel geregeld voor een aantal nachten. Op deze manier kunnen we bijkomen en op ons gemak wennen aan het relaxen!! We hebben al een aantal bezienswaardigheden op ons lijstje staan, dus gaan we deze met de auto bezoeken. Dit wordt dan afgewisseld met het luieren op het strand en voor Marjolein zal er (natuurlijk) ook wat geshopped dienen te worden. Bali is echt een toeristen eiland en om ook een ander IndonesiŽ te zien, gaan we naar Lombok. Dit eilandje schijnt een waar natuur paradijs te zijn, waar nog geen neon verlichting 's avonds brandt. Hier willen we dan natuurlijk ook graag een paar dagen verblijven. Vanuit Bali gaat de reis door naar AustraliŽ, alwaar we het eerste deel gaan bezichten.

</noscript><script type="text/javascript" src="http://ads.tripod.lycos.nl/ad/ad.php?cat=noref&mkw=&CC=nl&ord=3d443738&adpref="></script>