Inleiding

Voor alle mensen die willen weten waar deze site over gaat, volgt hieronder een stukje historie.

Het is zover, we hebben besloten om er een aantal maanden tussenuit te gaan. Marjolein heeft nog geen vaste baan en Eddie kan sinds kort een sabbatical leave opnemen van maximaal 6 maanden.

We zijn altijd al reislustige types geweest en kunnen er eigenlijk geen genoeg van krijgen. Daarom gaan we ruim 4 maanden, vanaf 2 augustus 2002 tot en met 8 december 2002, een deel van de wereld verkennen.

We gaan eerst twee weken naar Bali. Dan vliegen we naar het noorden van Australië voor de eerste vier weken Australië (deel I). Van Australië gaan we door naar Nieuw Zeeland, waar we net geen drie weken doorbrengen. Vanuit Nieuw Zeeland gaan we weer terug naar Australië (deel II) om nog een keer drieëneenhalve week door te brengen. Dan vliegen we door naar Hongkong voor een kort tussendoortje. Vervolgens vliegen we naar Singapore om van hieruit door te reizen naar Maleisië en eindbestemming Thailand.

Een behoorlijke onderneming om al deze landen in ruim vier maanden aan te doen, maar we kennen onszelf en het gaat dus lukken zonder te hoeven haasten. Het doel van de reis is om indrukken te krijgen van al deze landen. We hebben niet de luxe om ergens langer te blijven plakken. Dit is een bewuste keuze en daarom hebben we al vrij veel vooraf geregeld.

Wanneer we in december terugkomen, hebben we allebei nog een maandje vrij om in eigen land de dingen weer op een rijtje te zetten om 2003 fris te beginnen.

Op de site zullen we al onze verhalen en avonturen plaatsen. Hierdoor kunnen jullie een beetje een voorstelling krijgen van onze reis en onze gebeurtenissen. Per land staat er nu al een korte omschrijving. Wanneer we in een land verblijven, zullen we wanneer we kunnen de site updaten met de laatste info. Verder kunnen jullie via de site met ons in contact komen. Het lijkt ons erg leuk om ook eens wat van jullie te horen, dus aarzel niet en ga naar het kopje 'contact'. Tot slot heel veel plezier met het lezen van onze verhalen en we hopen jullie via deze site deel te laten nemen aan ons avontuur!